Baby solbriller

Baby solbriller

Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Farve 173 Fjern denne vare
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

BABYSOLBRILLER

Gør de mindste medlemmer af familien klar til foråret og sommeren med smarte babysolbriller fra Solbriller4you!

Vi har et stort sortiment af babysolbriller, så du helt sikkert også kan finde babysolbriller, der vil passe til dit barn. Med smarte og beskyttende babysolbriller undgår du, at barnet udsættes for generende og potentielt skadeligt sollys i f.eks. bilen eller på strandturen. På denne måde sørger du for at dit barns øjne er effektivt skærmet og beskyttet mod solen. Samtlige babysolbriller i vores shop er CE mærkede og leveres med fuld UV 400 beskyttelse.

Din baby er næppe nået til et punkt endnu, hvor han eller hun går op i design og mode – bare rolig, det skal nok komme! Men derfor kan du jo godt gå efter smarte babysolbriller.

I webshoppen finder du babysolbriller i alle former, så du kan style dit barn helt perfekt til en sjov og begivenhedsrig sommer. Se bl.a. cateye og wayfarer modeller, sportssolbriller eller rektangulære og runde babysolbriller. Udvalget i farver er også stort og varieret, og uanset om du ønsker blå, lilla, pink, røde, brune eller sorte babysolbriller, så finder du hele farvespektret hos os.

Samtlige babysolbriller hos Solbriller4you er udformet i blød plast for ekstrastærk holdbarhed, hvis de skulle blive udsat for en flyvetur. Flere af vores babysolbriller er forsynet med velcrobånd, så du kan tilpasse størrelsen lige efter dit barns hoved – bekvemt og komfortabelt for de mindste.  

Alle babysolbriller hos Solbriller4you leveres til skarpe priser, og du får 60 dages fuld returret på alle produkter.   

FORMÅL MED SOLBRILLER

Man kender ikke den præcise oprindelse for solbriller, men det antages at de første ”solbriller” er opfundet af eskimoer, der, for at undgå sneblindhed, manglede beskyttelse af øjnene. Disse første solbriller var på ingen måde som de smarte og stylede solbriller, vi kender i dag. Det var særdeles primitive solbriller udskåret af tynde stykker af træ. Heldigvis har udviklingen været til solbrillens fordel, og er i dag et globalt fænomen, både inden for mode og design, men også inden for det, som solbrillen oprindeligt blev opfundet til, nemlig at beskytte øjnene mod solens stråler.   

SOLBRILLER OG UV

Fuld UV-beskyttelse i dine solbriller er alfa og omega. UV-stråler er ikke synlige for det blotte øje, og har for så vidt ikke noget med solens styrke eller varmegrader at gøre. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor UV-stråling end voksnes. Dette skyldes at små børn har klarere øjne og større pupiller – HUSK derfor altid at dit barns solbriller er forsynet med 100% UV-beskyttelse.

Når du køber solbriller hos Solbriller4you, er du sikker på at produkterne leveres med 100% UV-beskyttelse.

BILLIGE VS. DYRE SOLBRILLER

Nogle vil nok tænke at dyre solbriller er bedre end de mere prisbillige. Sådan forholder det sig dog ikke, når det kommer til beskyttelse af dine øjne. Hvis du i højere grad går efter beskyttelse af øjnene fremfor et dyrt designstel, så kan du roligt gå udenom de dyre designbrands. De billige mærker beskytter øjnene nøjagtig lige så godt, som de dyre mærker.

Det du skal være opmærksom på, er at vælge solbriller, der er udstyret med UV400 og et CE mærke. Det er din garanti for at dine solbriller lever op til alle krav. Hvis solbriller ikke er mærket UV400, så beskytter de måske ikke mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved