Solbriller til drenge

Solbriller til drenge

Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Farve 178 Fjern denne vare
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

SOLBRILLER TIL DRENGE

Skal der ekstra knald på looket i forårs- og sommermånederne?

Solbriller4you præsenterer et fantastisk spændende udvalg af seje og smarte solbriller til drenge, så der er helt styr på det moderigtige look hen over sommeren.

Uanset om du foretrækker army- og camouflagefarver, pangfarver i neon, multifarvemiks eller et mere klassisk og nedtonet farveudtryk, så finder du helt sikkert lige din stil i varekategorien ovenfor.

Formen på solbrillestellet er også vigtigt, og vi har solbriller til drenge i bl.a. følgende steltyper: Aviator/Pilot, Wayfarer, sport, rektangulær og runde.

Cool look hele sommeren med solbriller fra Solbriller4you! Hurtig levering i løbet af blot 1-2 hverdage, og du har selvfølgelig 60 dages fuld returret på alle købte produkter.

Alle solbriller til drenge i shoppen leveres med 100% UV 400 beskyttelse, så dine øjne er beskyttet mod den skadelige UV-stråling.    

FORMÅL MED SOLBRILLER

Man kender ikke den præcise oprindelse for solbriller, men det antages at de første ”solbriller” er opfundet af eskimoer, der, for at undgå sneblindhed, manglede beskyttelse af øjnene. Disse første solbriller var på ingen måde som de smarte og stylede solbriller, vi kender i dag. Det var særdeles primitive solbriller udskåret af tynde stykker af træ. Heldigvis har udviklingen været til solbrillens fordel, og er i dag et globalt fænomen, både inden for mode og design, men også inden for det, som solbrillen oprindeligt blev opfundet til, nemlig at beskytte øjnene mod solens stråler.  

SOLBRILLER OG UV

Fuld UV-beskyttelse i dine solbriller er alfa og omega. UV-stråler er ikke synlige for det blotte øje, og har for så vidt ikke noget med solens styrke eller varmegrader at gøre. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor UV-stråling end voksnes. Dette skyldes at små børn har klarere øjne og større pupiller – HUSK derfor altid at dit barns solbriller er forsynet med 100% UV-beskyttelse.

Når du køber solbriller hos Solbriller4you, er du sikker på at produkterne leveres med 100% UV-beskyttelse.

BILLIGE VS. DYRE SOLBRILLER

Nogle vil nok tænke at dyre solbriller er bedre end de mere prisbillige. Sådan forholder det sig dog ikke, når det kommer til beskyttelse af dine øjne. Hvis du i højere grad går efter beskyttelse af øjnene fremfor et dyrt designstel, så kan du roligt gå udenom de dyre designbrands. De billige mærker beskytter øjnene nøjagtig lige så godt, som de dyre mærker.

Det du skal være opmærksom på, er at vælge solbriller, der er udstyret med UV400 og et CE mærke. Det er din garanti for at dine solbriller lever op til alle krav. Hvis solbriller ikke er mærket UV400, så beskytter de måske ikke mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved