+ 45 50 58 54 18
 

Dame solbriller

Tabel Liste

Sorter faldende

1-32 of 140

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser 1-32 af 140 produkter

Dame solbriller

Solbriller4you.dk tilbyder måske Danmarks største udvalg af solbriller til damer, kvinder og piger i alle aldre. Aller vores modeller er selfølgelig med 100% UV-beskyttelse og er alle CE-mærket. Om du er til smarte Wayfarer, Aviator eller måske Cateye typen, har vi det hele. Både i friske farver og mere klassisk design. Alle vores briller er testet for fejl og mangler inden de sendes afsted. Vi kvalitets tjekker ligeledes solbrillerne inden de bliver sat til salg.

Formål med solbriller

Når man bevæger sig udendørs har solbriller til formål at beskytte øjnene mod sollys. Solbrillerne mindes at være opfundet af Eskimoerne, som manglede ordenligt orientering i det snerige vinterlandsskab uden at blive sneblinde. Det var primitive briller som var lavet af tynde smalle spalter som var udskåret af træ. 

Solbriller og UV

UV er ikke lyset fra solen eller varmen som man kan mærke. UV er usynlig, skadelige stråler. Derfor er det vigtigt altid at beskytte øjnene mod solens skadlige stråler med solbriller der har 100% uv-beskyttelse. Alle solbrillerne hos solbriller4you.dk har naturligvis 100% beskyttelse. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor uv-stråler end voksnes, da børn i den tidlige alder har klarere øjne og større pupiller.

Billige vs. dyre solbriller 

Der er ingen grund til at vælge dyre design solbriller frem for billige solbriller, da de billige beskytter lige så godt. Det viser en lang række test som forskellige medier og andre har foretaget. Se f.eks. Søndagsavisens test her. Det vigtige er at når du vælger solbriller, at gå efter UV400 og de samtidig har et CE mærke. Det er din garanti for at brillen lever op til alle krav. Hvis en solbrille ikke har mærket UV400 så beskytter de måske ikke mod uv-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK