Dame solbriller

Shop efter
Filtrer efter
Pris
Form
Farve
Glas
Brand

Dame solbriller

Solbriller4you tilbyder et af Danmarks suverænt største udvalg af solbriller til damer, kvinder og piger i alle aldre. Alle vores modeller er selvfølgelig med 100 % UV-beskyttelse og er alle CE-mærket. Uanset om du er til smarte Wayfarer, Aviator, Butterfly, Clubmaster eller måske Cateye typen, så har vi det hele. Både i friske farver og mere klassiske designs. Alle vores briller er testet for fejl og mangler inden de sendes afsted. Vi kvalitetstjekker ligeledes solbrillerne inden de bliver sat til salg. Er du ikke tilfreds med dine nye solbriller, så tilbyder vi 60 dages fuld returret med fri returnering.

Gå foråret og sommeren i møde med et par supersmarte og trendy dame solbriller fra vores store shop. Solbriller til enhver smag og til enhver lejlighed. Ved køb for minimum kr. 399,- får du gratis fragt på din ordre. Få mange flere informationer her.

Formål med solbriller

Når man bevæger sig udendørs, har solbriller til formål at beskytte øjnene mod sollys. Solbrillerne menes at være opfundet af eskimoerne, som manglede ordentlig orientering i det snefyldte vinterlandsskab uden at blive sneblinde. Det var primitive briller lavet af tynde smalle spalter, som var udskåret af træ. 

Solbriller og UV

UV er ikke lyset fra solen, eller varmen som man kan mærke. UV er usynlige skadelige stråler. Derfor er det vigtigt altid at beskytte øjnene mod solens skadelige stråler med solbriller, der har 100 % UV-beskyttelse. Alle solbrillerne hos solbriller4you.dk har naturligvis 100 % beskyttelse. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor UV-stråler end voksnes, da børn i den tidlige alder har klarere øjne og større pupiller.

Billige vs. dyre solbriller 

Der er ingen grund til at vælge dyre designsolbriller frem for billige solbriller, da de billige beskytter lige så godt. Det viser en lang række tests som forskellige medier og andre har foretaget. Se f.eks. Søndagsavisens test her. Det vigtige er, at når du vælger solbriller, så gå efter UV400 og briller med et CE-mærke. Det er din garanti for at brillen lever op til alle krav. Hvis en solbrille ikke har mærket UV400, så beskytter de måske ikke mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved