Forår og sommer er lige om hjørnet – og intet sommeroutfit uden smarte solbriller

I takt med foråret og sommeren, er det udover man selvfølgelig skal ud og få mest muligt ud af vejret, også tid til at finde de lækre styles og accessories frem fra vinterhiet. Et gennemført sommeroutfit er ikke komplet uden et par smarte solbriller. Både til ferien og til almindelig hverdagsbrug er solbriller uundværlige i sommersæsonen.

De fleste har minimum et par solbriller, men mange vælger at have flere forskellige typer og former af solbriller, så der altid er et par solbriller til at komplimentere ethvert outfit og enhver given lejlighed.

Hos Solbriller4you er det altid vores ambition at sammensætte et så varieret og spændende udvalg af kvalitetssolbriller som overhovedet muligt. Vi har alle varianter og typer – lige fra klassiske, tidløse herremodeller som Aviator/Pilot, Clubmaster og 80’er retro Oversize til typer med et nyere og mere moderne snit som f.eks. Sport, Rektangulær og Wayfarer. Af damemodeller kan vi nævne de lækre Butterfly og Cateye – tidløse styles med ægte 60’er vintage touch. Det kan også være, du er mere til de flamboyante Oversize, Ovale eller Runde modeltyper.  

Klar_til_sommer_med_dame_solbriller

Solbrillen – den tidløse accessory

Solbrillen er aldrig gået af mode, og der er ingen tvivl om at solbrillen bærer den fornemme titel, som en af de hyppigste, mest sejlivede og tidløse tilføjelser til enhver garderobe over hele verden.

Udover at være et smart og moderigtigt element af dit sommerdress, så er solbrillernes primære funktion naturligvis at beskytte dine øjne mod den skadelige ultraviolette stråling fra solen.

Samtlige solbriller i vores sortiment er udstyret med fuld UV-beskyttelse (UV400) og CE-mærket, hvilket er din garanti for at alle lovpligtige krav er overholdt.

Pas godt på dine solbriller med et brilleetui

Solbriller er ofte i farezonen for at ”komme galt af sted” i og med at man ofte har dem på sig eller ligger dem på udsatte steder. Mange har været ude for at solbrillerne går i stykker ved et uheld; det kan f.eks. være ridser i eller brud på brilleglasset eller en knækket brillestang. Har du lige investeret i et par nye solbriller, som du glæder dig til at bære hen over sommeren, er sådanne uheld rigtig irriterende.

En god metode til at passe bedst muligt på dine solbriller, er at investere i et brilleetui. Solbriller4you har et stærkt udvalg af brilleetuier fra kun kr. 29,- i mange forskellige farver og designs, bl.a. med retro pin-up girls, hunde- og kattemotiver samt diverse plante- og frugtmotiver.

Herre_solbriller_fra_Solbriller4you

Find de korrekte solbriller med vores guide

Når det kommer til solbriller, er det en individuel smagssag, hvilke modeller man synes passer og klæder én bedst. Måske er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge, eller det kan også være, du har et ønske om at prøve noget nyt?

Vil du være på den sikre side i dit valg af solbriller, er den klassiske Pilot/Aviator-model et stærkt valg i forhold til tidens trends, et stilrent, tidløst design og en bred pasform.

Med Solbriller4you’s guide til valg af solbriller, får du en række gode tips vedrørende bl.a. stelbredde, stelhøjde og stanglængde samt info om de forskellige typer af solbrilleglas.

Skulle du have købe et par solbriller hos os, som du ikke synes sidder ordentligt eller på anden måde er utilfreds med, er der ingen grund til at fortvivle. Når du køber solbriller hos Solbriller4you får du nemlig 60 dages fuld returret og gratis retur på dine købte varer.

Solbriller_til_børn

Køb dine nye solbriller på Solbriller4you.dk

Solbriller4you tilbyder kvalitetssolbriller til små priser. Prisbillige solbriller beskytter nøjagtig lige så godt mod sollys, som de dyre designerbrands, og i vores velassorterede shop har vi solbriller til både damer, herrer, piger, drenge og helt små børn.

Hos os kan du dermed få solbriller til hele familien til en særdeles favorabel pris. Vælger du Solbriller4you som leverandør af dine solbriller, sender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage, og ved ordrer over kr. 399,-, får du fragten gratis.

Gå på jagt i vores store sortiment af solbriller til hele familien, hvor du ikke skal bekymre dig om hverken pris eller kvalitet. Begge dele er nemlig toptunet til sommermånederne. God sommer!

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved