Herre solbriller

Billige solbriller

Shop efter
Filtrer efter
Pris
Form
Farve
Glas
Brand

Billige solbriller

Herre solbriller

Vil du være klar til sommersæsonen med moderigtige kvalitetssolbriller til priser, hvor alle kan være med? I Solbriller4you's shop finder du et imponerende og varieret udvalg af solbriller til herrer, mænd og drenge i alle aldre. Alle vores modeller leveres med 100 % UV-beskyttelse og det officielle CE-mærke indprentet i stellet. Vi har både farverige og mere klassiske modeller og designs. Solbriller4you har alle typer og former af solbriller på lager: Aviator, Wayfarer, Ovale, Clubmaster, Sport, Oversize, mv. Vi har helt sikkert også solbriller, der vil falde i din smag. Inden levering til kunden testes vores briller altid for fejl og mangler. Sortimentet undergår samtidig et grundigt kvalitetstjek inden det sættes til salg. Få mange flere informationer her.

Solbriller og formål

Når man opholder sig udenfor, er solbrillernes fornemste opgave at beskytte øjnene mod solens lys.
Det menes at eskimoerne opfandt solbrillerne, da de ofte blev sneblinde i det barske terræn. Disse første ”eskimosolbriller” var primitive og fabrikeret af træ. Igennem tiderne har solbrillen optrådt i et hav af forskellige former og modetrends, der ofte er knyttet til det pågældende årti. Men formålet med solbrillen har aldrig ændret sig.

Solbriller og UV

Som de fleste ved, har UV-stråler en skadelig effekt på det menneskelige øje. 100 % UV-beskyttelse er derfor særdeles vigtigt, når du ønsker at beskytte dine øjne bedst muligt mod sollys og UV-strålerne. Alle solbrillemodellerne, du finder hos Solbriller4you.dk er udstyret med 100 % UV-beskyttelse. Det er også vigtigt at huske på, at små børns øjne er mere sårbare og udsatte for UV-stråler end voksnes.

Billige vs. dyre solbriller 

Dyre designersolbriller har ikke bedre beskyttelse end de billigere modeller. Billige solbriller beskytter lige så godt. Det viser en lang række tests som forskellige medier og andre har foretaget. Se f.eks. Søndagsavisens test her. Det vigtige er, at når du vælger solbriller, så gå efter briller mærket UV400 og briller med det officielle CE-mærke. Det er din garanti for at brillen lever op til alle krav. Hvis en solbrille ikke har mærket UV400, så kan du ikke regne med at de beskytter mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved