Tema solbriller til børn

Tema solbriller til børn

TEMA SOLBRILLER TIL BØRN

De fleste børn har nogle helte i fiktionens verden, og der er noget velkendt og betryggende i altid at have sine helte lige ved hånden – også når man vil undgå at få solen i øjnene. Den mulighed har du med Solbriller4you’s flotte og sjove udvalg af tema solbriller med de populæreste karakterer fra bl.a. animationsfilmens univers.

Ovenfor kan du se Solbriller4you’s sjove udvalg af tema solbriller til børn, der er flot udsmykkede med figurer og temaer fra nogle af de populæreste figurer fra tegnefilmens verden.

Siden 1928 har Mickey Mouse, kæresten Minnie Mouse og, fra 1930, hans elskede kæledyr, Pluto, henrykket alverdens børn og barnlige sjæle. Hvis dit barn er fan af Disney, så ville de flotte røde Mickey Mouse solbriller helt sikkert være et hit, eller Minnie Mouse solbriller i flot pink farve til pigen. Vidste du for resten at Mickey Mouse, som den første tegneseriefigur, fik sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i 1978? Det skete endda på Mickeys 50-års fødselsdag.

Hvis dit barn elsker Disney prinsesser, eller måske mere er til moderne Disney helte og heltinder, så er de flotte Frost solbriller ikke til at komme udenom. Frost (Frozen) blev et kæmpe hit for Disney, da animationsfilmen havde premiere i 2013. I 2019 havde efterfølgeren Frost 2 (Frozen II) biografpremiere.

Frost temasolbrillerne er udsmykket med Disney prinsesserne Anna og Elsa og den klodsede, men elskelige snemand, Olaf. Vidste du at der faktisk er et dansk element i Frost? Filmen er inspireret af det berømte eventyr Snedronningen (1845) af H.C. Andersen.   

I sortimentet ovenfor finder du desuden tema solbriller til populære serier som Avengers, Captain America og Gurli Gris.

FORMÅL MED SOLBRILLER

Man kender ikke den præcise oprindelse for solbriller, men det antages at de første ”solbriller” er opfundet af eskimoer, der, for at undgå sneblindhed, manglede beskyttelse af øjnene. Disse første solbriller var på ingen måde som de smarte og stylede solbriller, vi kender i dag. Det var særdeles primitive solbriller udskåret af tynde stykker af træ. Heldigvis har udviklingen været til solbrillens fordel, og er i dag et globalt fænomen, både inden for mode og design, men også inden for det, som solbrillen oprindeligt blev opfundet til, nemlig at beskytte øjnene mod solens stråler.

SOLBRILLER OG UV

Fuld UV-beskyttelse i dine solbriller er alfa og omega. UV-stråler er ikke synlige for det blotte øje, og har for så vidt ikke noget med solens styrke eller varmegrader at gøre. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor UV-stråling end voksnes. Dette skyldes at små børn har klarere øjne og større pupiller – HUSK derfor altid at dit barns solbriller er forsynet med 100% UV-beskyttelse.

Når du køber solbriller hos Solbriller4you, er du sikker på at produkterne leveres med 100% UV-beskyttelse.

BILLIGE VS. DYRE SOLBRILLER

Nogle vil nok tænke at dyre solbriller er bedre end de mere prisbillige. Sådan forholder det sig dog ikke, når det kommer til beskyttelse af dine øjne. Hvis du i højere grad går efter beskyttelse af øjnene fremfor et dyrt designstel, så kan du roligt gå udenom de dyre designbrands. De billige mærker beskytter øjnene nøjagtig lige så godt, som de dyre mærker.

Det du skal være opmærksom på, er at vælge solbriller, der er udstyret med UV400 og et CE mærke. Det er din garanti for at dine solbriller lever op til alle krav. Hvis solbriller ikke er mærket UV400, så beskytter de måske ikke mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved