Solbriller til piger

Solbriller til piger

Shop efter
Filtrer efter
Pris
Farve
Brand

SOLBRILLER TIL PIGER

Er du i gang med at lede efter de fedeste accessories til at fuldende din stil til de lune sommermåneder? Så er det her, du kan finde ultrasmarte solbriller til piger til de skarpeste priser.

Mange piger vælger at have flere forskellige solbriller i både form og farve, så det er let at matche solbrillerne til hele din sommergarderobe. I Solbriller4you’s webshop finder du et stort og varieret sortiment af solbriller til piger, hvor vi præsenterer mange forskellige stile, så der helt sikkert er noget for enhver smag.

Vi har solbriller til piger i alle farver og former. Se bl.a. følgende modeltyper: Aviator/Pilot, Cateye, ovale, oversize, rektangulære, runde, sport og Wayfarer. Du finder også solbriller til piger med både standardglas og spejlrefleksglas.  

Smarte solbriller er med til at fuldende og komplimentere din stil og øvrige accessories igennem hele sommeren. I vores shop finder du nemt de solbriller, der, foruden at beskytte dine øjne, også vil medvirke til at du føler dig supersmart og helt med på moden, når du f.eks. skal på sommerferie.

Vi leverer dine nye solbriller i løbet af 1-2 hverdage, og du har 60 dages fuld returret. Alle vores solbriller til piger er forsynet med fuld UV 400 beskyttelse og er CE mærket, så du er sikker på at alle grader af sikkerhed, sundhed og miljø overholdes inden for det givne produktområde.  

FORMÅL MED SOLBRILLER

Man kender ikke den præcise oprindelse for solbriller, men det antages at de første ”solbriller” er opfundet af eskimoer, der, for at undgå sneblindhed, manglede beskyttelse af øjnene. Disse første solbriller var på ingen måde som de smarte og stylede solbriller, vi kender i dag. Det var særdeles primitive solbriller udskåret af tynde stykker af træ. Heldigvis har udviklingen været til solbrillens fordel, og er i dag et globalt fænomen, både inden for mode og design, men også inden for det, som solbrillen oprindeligt blev opfundet til, nemlig at beskytte øjnene mod solens stråler. 

SOLBRILLER OG UV

Fuld UV-beskyttelse i dine solbriller er alfa og omega. UV-stråler er ikke synlige for det blotte øje, og har for så vidt ikke noget med solens styrke eller varmegrader at gøre. Husk at børns øjne er mere modtagelige overfor UV-stråling end voksnes. Dette skyldes at små børn har klarere øjne og større pupiller – HUSK derfor altid at dit barns solbriller er forsynet med 100% UV-beskyttelse.

Når du køber solbriller hos Solbriller4you, er du sikker på at produkterne leveres med 100% UV-beskyttelse.

BILLIGE VS. DYRE SOLBRILLER

Nogle vil nok tænke at dyre solbriller er bedre end de mere prisbillige. Sådan forholder det sig dog ikke, når det kommer til beskyttelse af dine øjne. Hvis du i højere grad går efter beskyttelse af øjnene fremfor et dyrt designstel, så kan du roligt gå udenom de dyre designbrands. De billige mærker beskytter øjnene nøjagtig lige så godt, som de dyre mærker.

Det du skal være opmærksom på, er at vælge solbriller, der er udstyret med UV400 og et CE mærke. Det er din garanti for at dine solbriller lever op til alle krav. Hvis solbriller ikke er mærket UV400, så beskytter de måske ikke mod UV-stråling. Derfor er det vigtigt at se efter de rigtige mærkater.

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved