Gratis retur - Hurtig levering - Fri fragt ved kr. 399.-
×
 + 45 50 58 54 18
 

Handelsvilkår

Solbriller4you.dk drives af:
Webshopping Danmark I/S CVR nr: 34 92 62 20
Svenstrupvang 2,
4622 Havdrup
Tlf.: 50 58 54 18
mail: info@solbriller4you.dk
Vi svare alle henvendelser på mail indenfor 24 timer på hverdage.
Vi svare ligeledes så vidt muligt mails weekender og helligdage.
 
Lager adresse:
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 
Vi er emærket
e-mærket
e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For dig som forbruger betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. e-mærket har lavet testkøb, læst handelsbetingelserne for dig og sikrer dine køb helt op til 10.000 kr.

Produktinformation:
På Solbriller4you.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@solbriller4you.dk.
 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Alle priser er vist inkl. moms.
 
Betaling: 
Betaling af varer er muligt med følgende muligheder:

- VISA/Dankort 
- VISA Electron
- Mastercard
- Maestro
- MobilePay
- Viabill
- EAN
 
Vi tager ikke kortgebyrer på Solbriller4you.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 
Viabill:
Køb nu - betal senere
Viabill giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter og gebyrer
Bankoverførsel – kun muligt for erhvervsdrivende eller iflg. aftale:
- Danske Bank, Reg. nr.: 4865, kontonr.: 11243282
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Kontohavers navn er Webshopping Danmark I/S,
- Reg. nr.: 4865  
- Kontonr.: 11243282
- IBAN DK31 3000 0011 2432 82
- Swift DABADKKK

Danske Bank
Brogade 3
4600 Køge

Kortoplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig.
 
Levering:
Vi sender til hele Danmark, EU, Norge, Grønland, Island og Færøerne.
Leveringstid Danmark: 1-2 hverdage.
Leveringstid udland: op til 8 hverdage afhængigt af valgte land (Grønland 17-27 dage). Se nærmere leveringstid og priser i checkout ved at vælge det ønskede land.
 
Varerne sendes i Danmark med GLS:
Levering til GLS pakkeshop kr.29.-
GLS erhvervs levering kr. 39.-
GLS med omdeling kr. 59.-
 
Gratis retur på alle ordre i Danmark.
 
Bestil inden kl.13.30 på hverdage, så sender vi samme dag.
Gratis levering ved køb for mere end kr. 399.- (kun GLS pakkeshop eller GLS erhverv) Gælder ikke udland.
Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lager adresse og spare leveringsomkostningerne. Du vil modtage besked når din ordre er klar til afhentning. Bestiller du inden kl. 14.00 på hverdage, vil den typisk være klar samme dag. Du kan hente i butikkens åbningstider eller efter aftale.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.
 
Fortrydelse af køb og returnering:
Ved handel på Solbriller4you.dk kan du som forbruger til enhver tid fortryde dit køb – uden begrundelse. Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Varer købt på Solbriller4you.dk er dog omfattet af forbedret fortrydelsesret, sådan at du inden for 60 dage efter modtagelsen af varen kan fortryde dit køb, gældende fra den dag, varerne er modtaget. Du kan sende en mail til info@solbriller4you.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Den er ligeledes vedhæftet din ordrebekræftelse og vedlagt i forsendelsen.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Solbriller4you.dk yder gratis retur, men det er dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.
 
Du udfylder blot vedlagte formular, pakker varerne forsvarligt ind og klister den medfølgende returlabel på. Husk at dække evt. tidligere pakkelabels.

Gratis retur gælder kun forsendelser i Danmark.

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ved fortrydelse af købet, skal varerne returneres eller sendes med GLS til:
Solbriller4you.dk
Svejsegangen 6
2690 Karlslunde
 
Udfyld venligst den vedlagte returformular og vedlæg den i pakken. Husk at pakke varerne forsvarligt ind.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamation:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Der ydes 24 måneders reklamationsret på varer købt på Solbriller4you.dk, ifølge købeloven gældende fra modtagelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af fejlen eller manglen på varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen eller manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af skadeforvoldende brug. Reklamation skal ske inden for rimelig tid, hvilket som udgangspunkt er senest 2 måneder efter at fejlen eller manglen er konstateret.
 
Ved reklamation skal varerne sendes til:
 
Solbriller4you.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Kontakt os meget gerne først på mail eller telefon, for hurtig og nem løsning.

Udfyld venligst vedlagte returformular og benyt gerne den vedlagte returlabel. Pakken indleveres i GLS pakkeshop.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger, med mindre du har benyttet den vedlagte returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine eventuelle fragtomkostninger.  
 
Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på tlf. 50585418 eller på mail: info@solbriller4you.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 
Persondatapolitik: 
I henhold til persondataforordningen (GDPR) pr. 25. maj 2018.
Herunder redegøres der for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger som du efterlader dig eller opgiver, når du benytter vores webshop, hjemmeside eller tjenester på Solbriller4you.dk.
 
Hvilke data og oplysninger vi indsamler, og til hvilket formål de benyttes. Dine rettigheder, og klagemuligheder, herunder retten til indsigt, og hvor længe oplysninger gemmes.
Hvordan persondata opbevares, behandles mv.
 
Dataansvarlig: Webshopping Danmark I/S (Solbriller4you.dk), Svenstrupvang 2, 4622 Havdrup, Tlf: 50585418, Cvr: 34926220
 
Indsamling af personlige oplysninger:
De personlige oplysninger vi indsamler, kan f.eks. omfatte: navn, adresse, telefonnummer, e-mail og lignende identifikationsoplysninger. Vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr.nr.
Det er kun indehavere af Solbriller4you.dk som har adgang til dine oplysninger. Oplysninger i forbindelse med køb, registreres hos Webshopping Danmark I/S og opbevares i fem år, hvorefter de løbende slettes. jf. bogføringsloven.
 
Anvendelse af personoplysninger:
Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:
  • Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse, leveringsinfo og faktura.
  • Oplysningerne benyttes ved returnering og reklamationer.
  • Telefonnummer og e-mail anvendes desuden til track and trace, og notifikation fra fragtselskabet vedrørende levering og afhentning af ordre.
  • Mailadresse benyttes også ved udsendelse af nyhedsmail.
Du vil kun modtage nyhedsmail, hvis der er givet samtykke hertil ved at krydse af i feltet, ”Tilmeld mig nyhedsbrev” under checkout, eller ved aktivt på anden måde at anmode om modtagelse.

Videregivelse af personoplysninger:
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed:
Opbevaring af persondata:
Alle oplysninger afgivet på Solbriller4you.dk registreres og opbevares i et sikret miljø.
Oplysninger i papirform, f.eks. pakkesedler og ordresedler destrueres på forsvarlig vis, såfremt de ikke medsendes til køber, eller har noget formål.
 
Betaling:
Kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig. 
 
Rettigheder:
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få rettet i dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. Du har ligeledes ret til at få dine personlige oplysninger slettet. Bemærk dog oplysninger i forbindelse med køb på shoppen skal opbevares i mindst 5 år, i henhold til bogføringsloven. Ønsker du at få slettet dine oplysninger som bruges til udsendelse af nyhedsbreve, kan dette til enhver tid ske ved at klikke på linket nederst i mailen, og dine oplysninger vil herefter være slettet.
Ønsker du at få indsigt, rettet mv. kan du skrive til os på info@solbriller4you.dk.

Cookies:
På Solbriller4you.dk anvender vi udelukkende cookies til det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af den browser du anvender
 
Forbehold for ændringer:
Webshopping Danmark I/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer.
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.08.2019

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular eller den vedlagte i pakken udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 
 
Til:
Solbriller4you.dk
Svejsegangen 6A
2690 Karlslunde
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK