Hurtigbriller

Hurtigbriller

Shop efter
Filtrer efter
Pris
Farve
Glas
Brand

Hurtigbriller – en kitschet sportsbrille gør comeback som hipt modefænomen

I lang tid var hurtigbriller noget, der hørte 1990erne til. Men som så meget andet, har moden en tendens til at vende tilbage og gøre comeback.

Hurtigbriller er igen et modefænomen, der præger gader og stræder, og de tætsiddende, små og aflange solbriller, er ikke længere blot en kitschet gimmick til temafesten, men et fremtrædende modefænomen, som endog er prominent på catwalken blandt topmodellerne i modeverdenens højborg, Paris.

Diverse popstjerner inden for musikkens verden er ligeledes blevet spottet iført hurtigbriller, så man kan roligt konkludere at der ikke blot er tale om en trendy ”døgnflue” – hurtigbrillen er tilbage for fuld kraft!

Vil du være med på et genopstået modefænomen, så kan det meget vel være at du bør overveje om et par tætsiddende hurtigbriller skal være en del af dit outfit i sommermånederne.

Hos Solbriller4you kan du finde et stort udvalg af hurtigbriller. I webshoppen har vi hurtigbriller i mange forskellige udformninger og farver, og naturligvis modeller der passer til både kvinder og mænd. Hurtigbriller til børn, både til piger og drenge, er også en del af sortimentet.

En del af 1990ernes mode er vendt tilbage – skal du med på den sidste nye trend inden for solbriller, så kan hurtigbriller være det helt rigtige valg.    

Se de mange styles inden for hurtigbriller i varekategorien ovenfor. Knivskarp attitude, skarpe priser og hurtig levering!

© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved