+ 45 50 58 54 18
 

Persondatapolitik

Persondatapolitik: 
I henhold til persondataforordningen (GDPR) pr. 25. maj 2018.
Herunder redegøres der for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger som du efterlader dig eller opgiver, når du benytter vores webshop, hjemmeside eller tjenester på Solbriller4you.dk.
 
Hvilke data og oplysninger vi indsamler, og til hvilket formål de benyttes. Dine rettigheder, og klagemuligheder, herunder retten til indsigt, og hvor længe oplysninger gemmes.
Hvordan persondata opbevares, behandles mv.
 
Dataansvarlig: Webshopping Danmark I/S (Solbriller4you.dk), Svenstrupvang 2, 4622 Havdrup, Tlf: 50585418, Cvr: 34926220
 
Indsamling af personlige oplysninger:
De personlige oplysninger vi indsamler, kan f.eks. omfatte: navn, adresse, telefonnummer, e-mail og lignende identifikationsoplysninger. Vi indsamler aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks. cpr.nr.
Det er kun indehavere af Solbriller4you.dk som har adgang til dine oplysninger. Oplysninger i forbindelse med køb, registreres hos Webshopping Danmark I/S og opbevares i fem år, hvorefter de løbende slettes. jf. bogføringsloven.
 
Anvendelse af personoplysninger:
Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:
  • Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse, leveringsinfo og faktura.
  • Oplysningerne benyttes ved returnering og reklamationer.
  • Telefonnummer og e-mail anvendes desuden til track and trace, og notifikation fra fragtselskabet vedrørende levering og afhentning af ordre.
  • Mailadresse benyttes også ved udsendelse af nyhedsmail.
Du vil kun modtage nyhedsmail, hvis der er givet samtykke hertil ved at krydse af i feltet, ”Tilmeld mig nyhedsbrev” under checkout, eller ved aktivt på anden måde at anmode om modtagelse.

Videregivelse af personoplysninger:
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed:
Opbevaring af persondata:
Alle oplysninger afgivet på Solbriller4you.dk registreres og opbevares i et sikret miljø.
Oplysninger i papirform, f.eks. pakkesedler og ordresedler destrueres på forsvarlig vis, såfremt de ikke medsendes til køber, eller har noget formål.
 
Betaling:
Kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL). Disse kan kun læses af dig og Nets. Der er derfor ingen andre der kan se eller gemme oplysningerne om dig. 
 
Rettigheder:
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få rettet i dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. Du har ligeledes ret til at få dine personlige oplysninger slettet. Bemærk dog oplysninger i forbindelse med køb på shoppen skal opbevares i mindst 5 år, i henhold til bogføringsloven. Ønsker du at få slettet dine oplysninger som bruges til udsendelse af nyhedsbreve, kan dette til enhver tid ske ved at klikke på linket nederst i mailen, og dine oplysninger vil herefter være slettet.
Ønsker du at få indsigt, rettet mv. kan du skrive til os på info@solbriller4you.dk.

Cookies:
På Solbriller4you.dk anvender vi udelukkende cookies til det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du sletter cookies afhænger af den browser du anvender

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

OK